EHBO Ammerzoden-Well

De Koninklijke EHBO leert helpen!

Opleidingen en cursussen

Een ongeluk zit in een klein hoekje...wat, als er iets gebeurt en er geen ambulance of medisch personeel in de buurt is.
U zou eerste hulp kunnen toepassen als u tenminste weet wat u moet doen. Dit leert u in een EHBO of reanimatie cursus. Dat geeft meer zekerheid en een veilig gevoel.

Wij geven geven verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van eerste hulp, kinder-EHBO, AED en reanimatie, jeugd EHBO en de basisopleiding. Voor alle soorten aantekening worden jaarlijks herhalingslessen verzorgd. Alle lessen worden gegeven door een professionele instructeur en lotus.

Heeft u interesse of vragen... neem vrijblijvend contact op met ons middels een mail te sturen aan info@ehboammerzoden-well.nl. Zowel voor particulieren, groepen als verenigingen.


Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere zorgverzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. ZorgWijzer heeft een overzicht gemaakt met alle vergoedingen die mogelijk zijn voor een EHBO- of reanimatie cursus vanuit de zorgverzekering. De pagina kunt u bekijken op: www.zorgwijzer.nl. Dit overzicht wordt ieder jaar bijgewerkt, zodat de vergoedingen, premies en voorwaarden altijd actueel zijn.


E-mailen
Map
Info